Executie

Executie echipamente producatoare de energie electrica

Puterea noastra sta in furnizorii alesi si selectati dupa cele mai riguroase metode.

Astfel bazandu-ne pe acestia am creat un sistem continuu de productie si asamblare, care ne asigura un control al calitatii si un timp scurt in executie.

Sasiul si carcasa

Sunt create din table de otel galvanizat, debitate pe masini cu comanda computerizata laser , plasma sau water jet, tratate termic  si apoi  vopsite in triplustart in camp electrostatic.

Balamalele , elementele de etasare, elementele de amortizare sunt special proiectate si alese din domeniul auto cu cicluri de utilizare indelungate.

Motorul termic

Fie ca vorbim despre motoare pe benzina sau diesel selectia noastra riguroasa a dus la alegerea producatorilor de top.

Astfel am ales caliatea japoneza data de motoarele Honda pe benzina cat performatele din domeniul militar al motoarelor Vanguard americane

Din gama Diesel silentiozitatea si durata mare de viata a motoarelor germane este binecunoscuta, astfel incat clientii nostrii sunt incantati sa gaseasca motorizarea Dewerk, Deutz, Man si MTU care sunt inima generatoarelor de curent produse de noi.

Motorizarile Iveco utilizate pe camioanele de marfa sunt testate si utilizate de catre transportatorii europeni de zeci de ani, astfel incat fac fata cu success si aplicatiilor noastre.

Din gama aplicatiilor de inalta calitate in domeniul naval am ales motorizarile Doosan si Mitsubishi care echipeaza navele si vapoarele intalnite pe marile lumii.

Motorizarile Perkins ne insotesc de asemenea in drumul nostru spre performanta.

Alternatorul.

Folosim in productia noastra doar alternatoare syncrone potrivite pentru aplicatii industriale.

Acestea au un Sistem de izolație UL certificat
Standarde folosite in fabricarea acestora: EN 60034-1, BS 4999 – 5000, VDE 0530, NF 51-100, NF 51-111, OVE M-10, NEMA MG 1.22.

Alternatoarele noastre sunt dotate cu regulator electronic tip AVR (Automatic Voltage Regulator).

Furnizorii nostril sunt Stamford Anglia, Marelli –italia, Mecc Alte –Italia, AFA-Germania

Panoul de control si comanda

 Controlul este totul.
Oricare ar fi cerințele dumneavoastră , putem oferi un sistem de control  potrivit nevoilor dumneavoastră.

Experienta noastra ne permite sa lucram cu multiplii furnizori din industria panourilor de comanda pentru generatoare de curent cum sunt Deep Sea, Kuhse ,Comap, Woodward, Datakom.Echipa noastra de automatizari poate proiecta si implementa sisteme de control personalizat indiferent de complexitate.
Gama noastră larga de control al  management al sistemelor de electroalimentare, includ:
• Sincronizarea a doua sau a mai multor grupuri electrogene
• Cogenerare si Trigenerare
• Sisteme de transfer inteligente
• Human Machine Interface (HMI)

• Protocoale  C-bus, Profibus
• Monitorizarea de la distanță – de la evenimente de alarmă simple pana la integrarea in BMS(Building Management System)
• Aplicatii dedicate cu PLC (Programmable Logic Controllers)

Instalatia electrica

Instalatia electrica reprezinta „ vasele sanguine” al generatorului de curent.

Astefel incat am ales conducotri multifilari din cupru, protejati de manta flexibila si presetupe la trecerea dintr-un compartiment in celalalt.

Folosim incarcator stanby pentru acumulator supradimensionat cat si incalzitor pentru lichidul de racire pentru o pornire usoara indiferent de anotimp.Totodata prin sistem propriu de inovatie putem asigura incalzirea uleiului cat si a combustibilului.

Aparatajul electric este furnizat de producatori de talie internationala din care enumeram: Moeler, Simens, ABB, Finder, LG, Schneider.

Protectia la suprasarcina si scurtcircuit reprezinta preouparea noastra, astfel incat fiecare produs este livrat standard cu intreruptoare de protectie.

Totodata pentru o protectie suplimentara si o mentenanta rapida am brevetat panoul de ocolire : ENDRESS – Brevet OSIM 0010 / 2012

Grupurile electrogene ZENESSIS sunt conforme si poarta marcajul

Conditii ambientale de referinta: 1000 mbar; 25ºC; 30% umiditate relativa; putere in conformitate cu normativele ISO 3046.

Prime power (PRP) – ISO 8528

„Prime power” reprezinta puterea maxima disponibila in timpul unei secvente variabile de putere, putand fi utilizata pentru un numar nelimitat de ore intr-un an, in interiorul intervalelor de mentenanta impuse. Puterea medie in cadrul unui interval de 24 ore nu va depasi 80% din prime power; 10% suprasarcina – disponibila exclusiv in scop de reglaj.

Standby power (ESP) – ISO 3046

„Standby power” reprezinta puterea disponibila pentru utilizare la sarcini variabile pt. intervale de timp anuale limitate (500 ore), in interiorul urmatoarelor limite din timpul maxim de utilizare: 100% sarcina – 25 ore / an; 90% sarcina – 200 ore / an. Nu sunt permise suprasarcinile. Aplicabila in cazul penelor de curent de la reteaua principala in zone cu o retea electrica sigura.