Livrare si Instalare

Livrare si instalare sisteme de producere a curentului electric

In spatele fiecare concept si sistem de producere a curentului electric de rezerva, grup electrogen, generator de curent sau sursa neintreruptibila UPS, exista o echipa de ingineri cu înaltă calificare , entuziaști si dedicati satisfacerii nevoilor clientului.
Echipa noastra este  formata din ingineri de vânzări , manageri de proiect , ingineri proiectanti , ingineri elctromecanici , susținuti  de tehnicieni experimentați, disponibili sa asigure livrarea si montarea echipamentului dumneavoastra.
Folosim cele mai noi aplicatii software-ul de simulare si proiectare tehnică , care  pot oferi soluții detaliate specifice  clienților , care sunt pre- validate inainte de productie oferind  maximizarea resurselor și minimizarea costurilor.
Departamentul de dezvoltare este in permanenta legatura cu universitatea tehnica din Stuttgart si cea din Timisoara, sustinand proiecte de inventie si inovatie.

Pasiunea si dorinta de perfectionare este devizul nostru de zi cu zi.

Toate aceste precupari au dus la realizarea unor inovatii in domeniul aplicatiilor energetic , cea mai recenta fiind :Tablou ocolire – inventie brevetata ENDRESS – Brevet OSIM 0010 / 2012