Istoric

1927 este anul in care Zenessis proiecteaza si produce primul grup electrogen ( generator de curent ) cu motor termic. Astfel, cu o experienta de peste 100 de ani, Zenessis este unul dintre cei mai importanti furnizori de grupuri electrogene (generatoare de curent ).

Odata cu trecerea timpului, din necesitatea de a furniza solutii energetice curate, Zenessis a dezvoltat o serie de proiecte si produse in urmatoarele domenii:

 • Cogenerare
 • Energie eoliana
 • Biogaz
 • Microhidrocentrale
 • Panouri solare
 • Surse neintreruptibile de putere (UPS)

In prezent, pentru toate proiectele si produsele sale, Zenessis poate oferi:

 • Proiectare si design
 • Cercetare si dezvoltare
 • Productie si instalare
 • Service si piese de schimb
 • Monitorizare si eficientizare de la distanta
 • Proiecte de finantare.


Pentru Zenessis a sti sa furnizeze solutii energetice alternative, viabile, inseamna a reusi:

* sa evalueze nevoile de consum ale utilizatorului, ale activitatiilor de productie, tinand cont de procesele utilizate, dimensiunea acestora, cat si de planurile de dezvoltare ulterioara
* sa identifice resursele naturale sau alternative de furnizare a energiei, inclusiv resurse generate de activitatea propie a utilizatorului
* sa identifice si sa optimizeze posibilul schimb de energie cu reteaua de distributie
* sa optimizeze resursele tehnice si umane ale utilizatorului, precum si materiile prime, pentru a putea obtine costuri de productie si de intretinere cat mai scazute.
* sa ofere ultimele tehnologii in domeniu, in concordanta cu tendintele pietei internationale
Zenessis a reusit sa implementeze toate criteriile enumerate, in politica sa de dezvoltare si de aceea ofera clientilor sai solutii profesioniste in producerea si managementul energiei

Endress Zenessis Group a fost infintata in anul 2002, avand ca scop furnizarea de solutii energetice pe piata Est-Europeana. Endress Zenessis Group proiecteaza, executa si instaleaza “Solutii Energetice”, avand capacitati de proiectare si productie in Germania, Werner von Siemens Str. 3, D-72661 Grafenberg, cat si in Bocsa, Judetul Caras-Severin, Romania.

Endress Zenessis Group produce generatoare de curent electric si surse neintreruptibile UPS sub brandul ZENESSIS! Totodata dezvoltam si implementam pe piata solutii alternative de producere a curentului electric: panouri solare fotovoltaice, turbine eloliene, microhidrocentrale.

Daca aveti probleme cu furnizarea curentului electric ,inseamna ca aveti nevoie de generatoare de curent electric si important este ca aceste generatoare electrice pe care doriti sa le achizitionati sa corespunda exact nevoilor dumneavoastra.

Endress Zenessis Group produce generatoare de curent cu puteri cuprinse intre 1-5000 kVA, precum si surse neintreruptibile UPS cu puteri curinse intre 1-1000 kVA.

In oferta noastra veti putea gasi generatoare de curent electric monofazate si trifazate, profesionale, cu functionare pe benzina, diesel, biodiesel, gaz cu pornire automata sau electric, incarcasate , insonorizate.

Generatoarele de curent electric Zenessis sunt vandute in toate regiunile lumii, fiind certificate CE .Totodata compania noastra detine certificari ISO9001, ISO14001, ISO 18001, ISO 27001.