Proiectare

Departamentul de proiectare ofera solutii complete care sunt conforme cu cerințele și realitățile societatii

Zenessis cauta in permanenta inovatia si dezvoltarea produselor in conformitate cu standardele internationale.

Suntem inspirati de cerintele clientilor nostri , incercand sa realizam produse cu eficienta maxima si durata de viata foarte mare. Produsele noastre sunt proiectate pentru a rezista in cele mai grele conditii de mediu, fie ca este vorba de temperaturi ridicate din mijlocul Africii sau de conditiile de frig excesiv din indepartata Siberie.

Proiectele nostre sunt dedicate unor aplicatii largi. Astfel proiectam pentru utilizare in urmatoarele aplicatii:

  • Sanatate
  • Militar
  • Rezidential
  • Industrial
  • Data Center
  • Telecomunicatii

Inainte de achizitionarea unor generatoare electrice, este importanta stabilirea exacta a nevoilor de consum cat si locatia unde se doreste amplasarea acestora . Dimensionarea unui generator de curent electric este realizata de catre departamentul de proiectare, avand in vedere toti parametrii esentiali din cadrul proiectului dumeavoastra.

Aceste generatoare de curent electric produc energie electrica monofazata sau trifazata.
Generatoare electrice trifazate – sunt construite sa produca o tensiune de 230/400 Volti (pentru Romania) iar Generatoare electrice monofazate – produc o tensiune de 230 de Volti.

Generatoarele de curent electric cu functionare diesel (pe motorina) sunt recomandate datorita duratei de viata foarte lunga cat si a costurilor mici de functionare. Generatoare electrice diesel sunt silentioase datorita turatiei reduse de 1500rpm iar intretinerea lor este simpla si usor de realizat. De asemenea randamentul produs de generatoare curent electric diesel este de obicei cu 30% mai mare decat in cazul generatoare curent electric pe benzina.
Dimensionarea puterii acestor generatoare electrice reprezinta un element important in alegerea generatorului de curent optim. Recomandam ca un generator de curent utilizat pentru functionare continua, sa nu functioneze niciodata cu o incarcare mai mica de 40% din puterea maxima ce poate fi furnizata . Incarcarea optima fiind intre 50% si 70%.

Generatoarele de curent electric inchise in carcase insonorizante sunt proiectate pentru a fi instalate in mediul exterior. Aceste tipuri de generatoare de curent electric nu necesita fixare pe o platforma de beton intrucat sunt dotate cu suporti reglabili care asigura si o protectie vis a vis de vibratiile ce pot aparea in functionare.

Generatoarele de curent electric pot fi instalate si in interior, fiind necesar in acest caz realizarea de fante de aductiune si evacuare a aerului respectiv a fumului. Datorita randamentului crescut al motorului diesel aceste generatoare electrice pot functiona si in cogenerare, furnizand in acelasi timp atat energie electrica cat si energie termica!