Testare

Excelenta in Inginerie si Inovatie este ceea ce ne diferentiaza

Fiecare generator de curent sau sursa neintreruptibila UPS, reprezinta experiența noastră in inginerie care impreuna cu metodele de producție inovatoare asigura sisteme de electro-alimentare cu o calitate și fiabilitate remarcabila.

Centrul nostru de testare cuprinte bancuri de testare a puterii electrice, a puterii mecanice, incercari ale sarcinii cat si teste ale nivelului de zgomot.

Nivelul vibratiilor in partile mecanice si electrice este de asemenea testat si verificat. Amortizoarele fiind intr-un continuu proces de perfectionare si dezvoltare

Testam rezistanta la coroziune a partilor metalice si calitatea vopselii.Toba de esapament standard sau rezidentiala este de asemenea testata si perfectionata.

Validarea produselor

Echipa de testare verifica si testeaza atat prototipurile aferente produselor de serie cat si fiecare produs in parte, inainte de a fi livrat catre client, garantand  respectarea proiectului,  specificațiilor tehnice și a cerințele legislative ..

Produsele sunt testate atat in sarcina rezistiva cat si in sarcina mixta rezistiva si inductiva.

Sunt simulate conditiile de functionare ale echipamentelor de electro-alimentare in diverse medii. Urmarim astfel comportamentul acestora in functie de variatia temperaturii a presiunii atmosferice, a vantului si viscolului.

Fiecare produs paraseste linia de testare avand o serie unica si o fisa de testare cu performantele obtinute in aceasta procedura.